Info jullov 🎄

Julavslutningen nÀrmar sig, skolan slutar den 21/12 kl 10.00, dÀrefter tar fritids vid. Vi vet att mÄnga brukar gÄ en direkt efter julavslutningen och ber er dÀrför att lÀgga in det i tempus redan nu. Vi behöver meddela köket hur mÄnga barn som ska Àta lunch pÄ skolan den dagen.

BÄde den 21/12 och 22/12 har vi fritids som vanligt i Mellanfritids lokaler. FrÄn och med den 23/12 slÄr vi ihop alla avdelningar pÄ fritids och hÄller dÄ till pÄ Minifritids (entré A, dÀr vi öppnar och stÀnger).

Vi vill ocksÄ pÄminna er om att under hela lovet hÄlla tiderna uppdaterad i Tempus. SÄ fort ni vet att hÀmtning eller lÀmning kommer att ske pÄ annan tid eller att barnet inte kommer alls vill att ni lÀgger in det i tempus.

Vi passar ocksĂ„ pĂ„ att tacka alla er som tagit hem era barn tidigare, det har underlĂ€ttat jĂ€ttemycket! 💗

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *