Planering v.38

Måndag till torsdag – med anledning av utvecklingssamtalen har vi bara en lokal att vara i. För att alla barn ska få en aktivitet under veckan delar vi eleverna i 4 grupper (ca 10 per grupp) så får en grupp per dag vara inne och måla med vattenfärger. Det ska bli en fin målning som illustrerar naturens förändring från sommar till höst. Vi har fördelat baren så att de inte har aktivitet den dagunderstöd har samtal. Ni föräldrar som kommer till skolan för att ha samtal hittar era barn ute på gården alternativt i matsalen (14.20-14.40).

Fredag – önskeaktivitet

Glöm inte bort att lägga in i tempus redan nu vilka tider som gäller era barn på studiedagarna (27/9 och 28/9). Vi behöver veta hur många barn som kommer för att kunna beställa lunch och mellanmål.

Vi ses nästa veckan 🍀
/Mikaela, Natalie, Ghinwa och Mahbube

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *