Planering V.36

Måndag – leken/övningen syftar till att stärka elevernas självförtroende och förmåga när det kommer till kommunikation. Det går ut på att man snabbt ska fullfölja påståenden så som ”bilar är bra för att…” eller ”vatten är dåligt för att…” osv. Vi hoppas att övningen ska leda till att eleverna vågar prata högt inför andra lättare.

Tisdag – vi målar självporträtt som ska hänga i vårt fritidsrum

Onsdag – vi ska försöka att bygga landet Sverige i minecraft, som ett komplement till SOn de jobbar med i skolan.

Torsdag – skogen. Vi går när skolan har slutat och är där från ca 13.45 och till senast 15.30. Vill ni hämta innan 15.30 görs det direkt från skogen. Om era barn ska gå hem själva får ni gärna skriva i tempus om det är okej om de går från skogen själva. När vi går ifrån skolan läggs barnen ”på annan plats” i tempus. Vi kommer att hålla till i skogen en bit bakom gympasalen, det så kallade ”uteklassrummet”

Fredag – Fri lek ute och inne.

Trevlig helg önskar!
Mikaela, Natalie, Ghinwa och Mahbube

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *