Välkomna till Mellanfritids

Välkomna till er som har hittat hit. Den här bloggen fungerar precis som den gamla med undantag för den något annorlunda webbadressen. Här kommer vi att publicera information om fritids och veckoplaneringar. Om ni vill se daglig aktivitet kan man följa oss på instagram (privat konto för endast föräldrar). Om ni skickat en förfrågan och inte blivit godkänd kan ni smsa oss med ert instagram-namn så godkänner vi. För att hålla er uppdaterade på bloggen är det bra om ni prenumererar, då får ni en notis när vi lägger upp nya inlägg.

I den gröna rutan fyller ni i ert namn och mejladress. Då får ni ett mejl när vi göra nya inlägg med information.Om ni vill komma i kontakt med oss kan ni göra det via telefon, mejl eller att kommentera blogginlägg. Jag kommer att skapa en flik högst upp på sidan som heter ”kontakta oss” där våra mejladresser och telefonnummer finns.

Vi ser fram emot en lärorik termin tillsammans med eleverna!

/Mikaela, Natalie, Mahbube och Ghinwa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *