Vecka 42 12/10-18/10

Måndag: Naturfritids för alla tvåor utom dem som ska hem klockan 15 eller tidigare. Vi är tillbaka ca 15:45 och kommer inte ha möjlighet att skicka hem barn efter 15:00 fram till 15:45. INSTÄLLT PGA SJUKDOM!! Denna dag STÄNGER vi 16:00 då vi ska ha personalmöte.

Tisdag: 3A och 2A är i sporthallen. Vi går efter mellis och är tillbaka senast 16:00. Koden är 4444 för att komma in i sporthallen. 3B och 2B går till uteklassrummet i skogen efter mellis. Där kommer vi att leka flaggan. Vi är också tillbaka senast 16:00.

Onsdag: Fritidsråd och läsning.

Torsdag: Skapande

Fredag: Aktivitet som har önskats på fritidsrådet.

En önskan till er föräldrar!

Vi har en önskan om att de barn som går hem 15:00 går hem 14:45, direkt efter mellanmålet. Nu går de upp till fritids och påbörjar en aktivitet och så ska de gå hem direkt. Vi har även märkt att många går hem mitt i en aktivitet, det skulle underlätta för alla om de gick hem före eller efter en aktivitet. Våra aktiviteter är främst mellan 15:00-16:00. Om barnen går hem själva är det viktigt att de kan klockan och självs tar ansvar för sin hemgång. Glöm inte läsa bloggen.

Hälsningar Ia. 🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *