Torsdag 1/10

Hej!

Idag har vi haft naturfritids i uteklassrummet. Det var otroligt spännande och roligt. Det var en sorts orientering där man skulle leta efter kontroller och blippa med en telefon och märka ut på en karta vart man skulle gå nästa gång. Eleverna var oerhört taggade. De fick lära sig läsa koordinater och märka ut det på en karta och samarbeta. De blev indelade i grupper om två och två.

När vi har naturfritids delar vi in oss i mindre grupper så det blir färre elever än i en vanliga fritidsgruppen. Då hinner alla få göra allt ordentligt. Nästa gång blir det andra elever som får chansen att följa med. Idag var det 12 stycken. Det är alltid en personal från naturskolan med som har planerat och håller i aktiviteten. Stort tack till Fredrik från naturskolan! 🙂

Dem som var kvar på skolan hade skapande med Camilla eller lek och spel med Åsa och Engin.

Hälsningar Ia. 🍀

1 svar på ”Torsdag 1/10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *