Viktig information🍀

Hej! Det har varit dĂ„ligt med uppdateringar pĂ„ bloggen pĂ„ sista tiden. Det beror pĂ„ att personalsituationen inte varit den bĂ€sta och vi har inte haft utrymme till nĂ„got annat Ă€n barngruppen helt enkelt. Som ni alla kanske vet sĂ„ Ă€r Rosie sjukskriven 50%. Hon kommer frĂ„n och med nĂ€sta vecka att bara arbeta under skoltid. DĂ€rför har vi nu beslutat för att slĂ„ ihop mellanfritids med storfritids. Storfritids bestĂ„r av Ă„rskurs 3 samt nĂ„gra fĂ„ elever frĂ„n Ă„rskurs 4-5. Det kommer att bli bĂ€ttre bĂ„de för mig (Ia) och era barn med erfaren och van personal. Vi blir dĂ„ fyra stycken som kommer att arbeta tillsammans. Det Ă€r Engin, Åsa, Camilla och jag. (Ia) Det Ă€r en del nya rutiner som ska sĂ€ttas sĂ„ allt kanske inte Ă€r glasklart frĂ„n början. Vi kommer att utvĂ€rdera efter höstlovet.

Rent praktiskt sÄ betyder det att vi kommer att flytta upp pÄ övervÄningen och ha vÄr verksamhet. Ni lÀgger som vanligt in Àndringar och nÀr barnen ska gÄ ut i tempus. Pga Corona sÄ vill vi fortfarande att ni förÀldrar hÀmtar upp era barn ute pÄ gÄrden. Ni fÄr ha överseende med att nÀr vi har aktiviteter sÄ har vi svÄrt att hinna titta i tempus och svara i telefon om det kommer en Àndring i schemat. Vi kommer att prioritera eleverna i första hand men naturligtvis gör vi vÄrt bÀsta för att skicka ut era barn i tid. Vi hÄller pÄ med klockan i Ärskurs tvÄ sÄ köp dem gÀrna ett armbandsur sÄ kan de lÀra sig att försöka hÄlla reda pÄ tiden sjÀlva. Nytt telefonnummer from mÄndag Àr 070-085 13 31. Vi kommer att ha samma blogg ett par veckor till. Information lÀmnas hÀr nÀr vi byter.

Studiedagar 28-29/9. Skriv in i tempus om barnen ska vara lediga eller ha en annan tid. Det Àr ingen skola dessa dagar.

Ha en fin helg. Jag tycker det ska bli skönt att vi slÄr ihop nÀsta vecka.

HĂ€lsningar Ia. 🍀

NĂ€sta vecka: 21-27/9

MÄndag: Vi kommer att gÄ till uteklassrummet. Det Àr i skogen bakom sporthallen.

Tisdag: En grupp gÄr till sporthallen och resten Àr kvar pÄ fritids.

Onsdag: LĂ€sning i olika grupper.

Torsdag: Skapande. Vi fortsÀtter att göra klart sjÀlvportrÀtten.

Fredag: Fredagsdisco i sporthallen tillsammans med alla avdelningar.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *