Fredag 28/8 đŸ„°

Hej allihopa!

Det har varit en hÀndelserik och vÀldigt rolig vecka. Erik som kom ny till oss förra veckan börjar nu kÀnna eleverna och kunna namnen. Ett glÀdjande besked Àr att Rosie kommer tillbaka och arbetar 50% frÄn och med nÀsta vecka. Hon kommer att vara pÄ fritids tre dagar i veckan och det kÀnns sÄ skönt tycker jag. Erik tÀcker upp de dagar hon inte Àr hos oss.

Den hÀr veckan har vi arbetat med vÀrdegrund och lek. Erik har haft utelek nÀr jag har haft vÀrdegrund. Vi har dÄ delat gruppen pÄ hÀlften. Vi lÀgger mycket fokus pÄ att prata om hur vi Àr mot varandra och hur vi vill att det ska vara. Tar upp situationer som hÀnder i skolan och hur vi kan göra om det hÀnder nÄgot.

NĂ€sta veckas planering:

MĂ„ndag: VĂ€rdegrund med Rosie och skapande med Ia.

Tisdag: Naturfritids pÄ skolans omrÄde. Skapande med Ia.

Onsdag: VĂ€rdegrund med Rosie och skapande med Ia.

Torsdag: VĂ€rdegrund med Rosie och skapande med Ia.

Fredag: Eleverna fÄr önska vad vi ska göra idag.

Trevlig helg önskar Ia och Erik.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *