Vecka 35

Hej!

Mitt namn är Erik Lindström och är 20 år gammal. Jag tog studenten förra året från Ekonomiprogrammet i Uppsala. På fritiden gillar jag att idrotta och röra på mig samt att umgås med vänner. Tidigare har jag jobbat på Arlanda som ledsagare där jag bland annat har hjälpt barn att resa själva. Jag är glad över att vara här på skolan och ser fram emot kommande tid. Jag kommer vikariera i 2A och även vara med en hel del på fritids. Jag hoppas och tror att jag kommer komma bra överens med eleverna! Mitt mål är att kunna hjälpa eleverna både i och utanför klassrummet!

Vidare till den här veckan kommer vi att arbeta med värdegrund och styrd lek utomhus. Vi kommer att ha ungefär samma tider varje dag för att barnen ska komma in i rutiner. Vi vill påminna er föräldrar om att lägga in alla ändringar på schema i Tempus samt att ni hämtar barnen ute.

I Torsdags hade jag, Åsa och Martin naturfritids med barnen. Då gick vi ut i skogen och plockade blåbär. Martin visade hur man kunde göra egna sugrör ute i skogen. Sedan bakade vi en liten blåbärsbakelse som blev väldigt omtyckt av barnen. Vi passade även på att granska naturen närmre i förstoringsglas. Allt som allt en lyckad eftermiddag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *