Vecka 27 29/6-5/7đŸŒŒ

Varje dag klockan 9:00 har vi höglÀsning och samling. Ta gÀrna med smörgÄs eller frukt. Just nu lÀser jag högt frÄn en kapitelbok som heter: Sagan om Despereaux. FrÄga gÀrna era barn vad den handlar om. Varje dag tar vi en promenad i nÀromrÄdet och besöker ofta en lekplats pÄ vÀgen. Det Àr skönt att komma ut frÄn skolgÄrden och se nÄgot annat. NÀr vi Àr inne spelar vi spel, pÀrlar, leker rollekar i lÀgenheten och ritar. Sedan försöker vi ocksÄ titta pÄ sommarlov för dem som vill. Oftast vill man titta en liten stund och sedan göra nÄgot annat. Det Àr ocksÄ ett sÀtt att koppla av och vila. Den hÀr veckan kommer vi ocksÄ att arbeta med vÀrdegrund. Det Àr ett stÀndigt pÄgÄende arbete men dem hÀr dagarna kommer vi att lÀgga lite extra krut pÄ just det.

HĂ€lsningar Ia, Rosie och Alex. 🍀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *