MĂ„ndag och tisdag vecka 27😍

Hej!

IgÄr gick vi pÄ promenad och tittade pÄ det nya omrÄdet som byggs pÄ steningehöjden. Vi tittade pÄ sommarlov efter mellis och började med ett stort legobygge. Det Àr bra nÀr det bara Àr fritids och man kan spara sina byggen. Idag har vi hunnit baka, fika, promenera, lekt pÄ en nÀrliggande lekplats och fortsatt med legobygget. Att pÀrla armband Àr ocksÄ en populÀr aktivitet just nu. VÀrdegrund har vi ocksÄ hunnit med. Vi lÀste en bok som heter Kims hemlighet. Det handlar om att det finns bra och dÄliga hemligheter. Vi diskuterade bokens innehÄll och eleverna hade mÄnga bra förslag pÄ hur man kan lösa saker och ting.

HĂ€lsningar Ia, Rosie och Alex. 🍀

HÀr Àr ett inlÀgg som Arvid och Mikolaj har skrivit.

Vi kÀmpade hÄrt med legohuset i 1dag. Det har 1 pol, vardagsrum, bÄt, toalett, ingÄng och en ute plats och ett kök. Vi lÀrde oss att samarbeta.

‱

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *