Torsdag 25/6 ☀️

Idag har vi haft en fantastisk förmiddag på steningebadet. Alla badade och vi höll oss innanför bryggan så vi pedagoger kunde hålla koll på alla. Dem var otroligt duktiga att lyssna på oss vuxna och följa de regler som sattes upp. Det är 3,5 km och det var en skara tappra elever som trampade på. Det var lättare på vägen dit än hem. Då var alla ganska trötta och värmen var väldigt påtaglig. Vi stannade ofta och drack vatten. Det blev en sen lunch och ett sent mellanmål. En väldigt lyckad dag. Efter lunchen på skolan var vi inne och tittade på sommarlov, pysslade, målade och spelade spel. Det var allt vi orkade göra efter promenaden hem.

Fredag 26/6 😊

Om vi inte har för stor grupp utav elever imorgon så hoppas vi kunna gå till badet då också. Vi sätter alltid säkerheten främst och vill känna oss trygga med att vi ska kunna hantera gruppen vid badet. Ta med handduk, badkläder, vattenflaska och en frukt eller smörgås. Även om det inte blir så är det ändå bra att ta med sig.

Hälsningar Ia, Natalie och Malin. 🏖☀️

2 svar på ”Torsdag 25/6 ☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *