Torsdag och fredag😍

Hej!

Alla elever mĂ„ste vara hĂ€r senast 8:45 imorgon. DĂ„ ska vi gĂ„ till steningebadet pĂ„ förmiddagen innan lunch. Om det funkar bra och dem orkar gĂ„ sĂ„ kommer vi Ă€ven att gĂ„ ivĂ€g pĂ„ fredag. Skicka med vattenflaska, handduk och badklĂ€der och packa det i en bra vĂ€ska som barnen kan bĂ€ra sjĂ€lva till badet. Bra skor Ă€r ocksĂ„ viktigt eftersom det Ă€r en ordentlig promenad till badet. Skicka gĂ€rna med frukt eller smörgĂ„s dĂ„ vi kommer att Ă€ta lunch senare dessa dagar. (Ej fika) Man blir hungrig av att bada. 😜 Smörj barnen med solkrĂ€m redan pĂ„ morgonen innan dem kommer till fritids.

Om det Àr fint vÀder sÄ tar vi alltid fram vattenspridaren nÀr vi Àr pÄ skolgÄrden. DÄ Àr det bra om eleverna har med sig badklÀder/extraklÀder om dem kÀnner för att blöta ner sig. Samma sak med vattenflaska. Viktigt att ha med sig det dÄ dem behöver dricka mycket under varma dagar.

HĂ€lsningar Ia och Natalie. ☀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *