Fredag 😊

Hej!

Den hÀr veckan försvann fort. Eleverna har fÄtt önska vad de vill göra under eftermiddagarna efter mellis och utevistelsen. Det Àr mindcraft som hÀgrar för de flesta. SpÀnnande och bygga och roligt att fÄ besöka varandras vÀrldar.

NÀsta vecka Àr det skolavslutning pÄ onsdag. Sedan Àr fritids öppet för de barn som Àr anmÀlda pÄ tempus. Vi fÄr fortfarande inte Äka kommunalt med eleverna pga av pandemin som hÀrjar. SÄ vi kommer att vara i nÀromrÄdet under lovet. Vi kommer att skicka ut en förfrÄgan om vilka elever som har cykel och cykelhjÀlm. DÄ kan man ta sig lite lÀngre strÀckor Àn nÀr man gÄr. Det beror mycket pÄ hur mÄnga som har cykel om det Àr möjligt. Under lovet kommer vi att skapa rutiner för att hÄlla ihop gruppen och fÄ ett lugn. Det Àr en trygghet att veta vad som hÀnder under dagarna. Skicka gÀrna med frukt eller smörgÄs som vanligt. Vi kommer att ha samling och lÀsa eller lyssna pÄ saga och dÄ passar det bra med nÄgot att Àta.

Trevlig helg önskar Rosie, Navid och Ia.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *