V 19

Hej!

Den här veckan har vi börjat med vårt nya projekt. Vi har två projekt som vi kör lite samtidigt. Ena är sällskapsspel där vi övar på att följa regler och att kunna spela flera tillsammans. Andra projektet handlar om högläsning och samtal om olika typer av texter samt ord och begrepp som uttrycker känslor, åsikter och behov.

Denna vecka har vi pratat lite extra om hur man är en bra kompis, att vi visar varandra respekt och att man ska följa de regler vi har på fritids. Det har varit lite stökigt och det har vi även pratat om med barnen att oavsett vem som är med oss bland personalen ska vi visa varandra respekt. Detta är något vi kommer fortsätta arbeta med.

Vi har även passat på att vara ute mycket denna vecka de dagar det har varit fint väder. Fredagen avslutar vi med meditation om självkänsla och målning.

Vi önskar er en riktigt fin helg.

Rosie och Nawid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *