ValborgsmĂ€ssoaftonđŸ”„

Hej! Tack för den hÀr veckan. Det var en kort och intensiv vecka. TyvÀrr var bÄde jag och Rosie borta nÄgra dagar den hÀr veckan av olika anledningar. NÀsta vecka hoppas vi kunna göra allt vi planerat. Om inget oförutsett intrÀffar ska vi finnas pÄ fritids varje dag.

Idag gjorde vi klart arbetet om sopsortering och skrÀpplockning. Eleverna fick arbeta i grupper och göra piccolage om skrÀpet som dem hittade i skogen förra veckan. Vi tittade ocksÄ pÄ nÄgra kortfilmer frÄn UR play om vad som hÀnder med skrÀpet som man sorterar.

NÀsta vecka kommer vi att börja spela vanliga sÀllskapsspel och höglÀsning. Vi ska lÄna böcker frÄn skolbiblioteket som ska finnas lÀttillgÀngliga pÄ eftermiddagarna.

Ha en fin valborgsmÀssoafton och ta hand om varandra.

HĂ€lsningar Rosie och Ia.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *