Hej!

Igår på eftermiddagen var vi ute. Det kändes bra i detta väder. Aktiviteten att plocka skräp i skogen gjorde vi sista halvtimmen på skoldagen då jag var ansvarig lärare i 1A. Båda klasserna var ute och vi fick ihop en hel del skräp. Vi kommer att fortsätta att arbeta med allemansrätten och återvinning nästa vecka. Igår och idag är tyvärr Rosie sjuk så jag har varit tvungen att avvika från den ursprungliga planeringen. Eleverna kommer att få göra allt vi tänkt men på lite längre sikt.

Idag har vi tillbringat eftermiddagen ute i det vackra vädret. Mycket lek och spring i solskenet.

Vi sms:ade er föräldrar om klämdagen den 22/5. Lägg in i tempus om era barn kan vara lediga. Vi som jobbar på fritids väntar på att få vår ledighet beviljad och det beror på hur många barn vi har den dagen. Vi påminde också om de nya rutinerna att ni föräldrar lämnar och hämtar era barn ute. Lägg in i tempus när vi ska skicka ut dem på gården eller att dem sitter i hallen och väntar. Det har funkat bra hittills. Det ska bli så skönt om allt bara kan bli normalt snart. Men bäst att vara fortsatt försiktiga enligt folkhälsomyndigheten.

Ha en bra kväll önskar Ia. 🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *