Vecka 17 🍀 20/4-26/4

Hej!

Vi har gjort en planering för nÀsta vecka:

MÄndag: Börja arbeta med allemansrÀtten. Vi inleder med att titta pÄ film om allemansrÀtten och diskuterar sedan innehÄllet.

Tisdag: Ia fortsÀtter med konstnÀrsprojektet tillsammans med de elever som inte Àr klara.

Onsdag: Vi gÄr till skogen efter mellanmÄl och plockar skrÀp samt fotar vad som kastats i naturen. Vi Àr i skogen bakom sporthallen samt i nÀromrÄdet. Ring oss om ni vill ha tag pÄ oss och veta vart vi Àr nÄgonstans.

Torsdag: Arbeta med bilderna som togs i skogen. Skapa ett piccolage och ta reda pÄ vad som hÀnder med skrÀpet som bara kastats ute i skogen.

Fredag: Eleverna presenterar sina piccolage för varandra.

Vi försöker att upprÀtthÄlla en bra struktur och undervisning pÄ fritidshemmet trots allt som hÀnder just nu i samhÀllet. Det Àr viktigt för oss och för eleverna. Detta styrs ju mycket av hur personalsituationen ser ut hos oss sÄ detta kan komma att Àndras om situationen krÀver det. Fortfarande ber vi er att hÀmta eleverna tidigt om ni har möjlighet.

HĂ€lsningar Rosie och Ia.

1 svar pĂ„ ”Vecka 17 🍀 20/4-26/4”

  1. Fantastiskt 🙂 KĂ€nns sĂ„ bra att lĂ€sa hur fin verksamhet ni bedriver och att eleverna kommer i första rummet. Precis som de ska! Trygghet och rutiner med vĂ€rdefullt innehĂ„ll. Heja er!
    Trevlig helg!
    Helena

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *