Sportlov på mellanfritids

Vi har haft en toppenvecka på fritids trots avsaknaden av snö. I måndags gick vi till Björnkälla och grillade och lekte. I tisdags åkte vi till Skansen. Där såg vi många olika djur. Vi har varit ute mycket och promenerat i närområdet. Det har byggts en hel del pärlplattor. Vi har också blivit bjudna på äppelpaj av köket. Det har varit lugnt för de elever som har varit här. En hel del fina samtal har vi hunnit med. I slutet på veckan tjuvstartade vi lite med att börja filma med green screen. Här nedan kan ni se en musikvideo som eleverna gjorde. Det arbetet kommer att fortsätta hela Mars.

Hälsningar Rosie, Nawid, Ia, Mahbube och Emelie.

Erica, Lovelia och Lionel 🤩

2 svar på ”Sportlov på mellanfritids

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *