Sportlov

Hej!

Äntligen är sportlovet här och vi har massa roliga saker planerade.

Måndag : Vi kommer hela fritids gå till Björnkälla och grilla korv. Vi kommer gå från skolan ca kl 09.00 och sen vara tillbaka till mellanmålet kl 14. Är bra om barnen har kläder efter väder då vi kommer vara ute hela dagen.

Tisdag: Utflykt. Vi kommer vara ute hela dagen så viktigt att ni skickar med kläder så barnen inte fryser. Vi kommer ha matsäck från skolan så bra om barnen har med sig matlåda och bestick om mat från skolan önskas. Vi kommer även ha med mellanmål. Vi ber er att inte skicka med godis eller fika till denna utflykt. Viktigt är att barnen är på plats på skolan senast 08.15 och vi kommer komma tillbaka senast 16.30.

Onsdags- Fredag kommer vi ha aktiviteter i närområdet.

Vi önskar alla lediga elever ett härligt sportlov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *