Vecka 8

Hej!

Tiden går rasande fort och snart är det dags för sportlov. Denna vecka ska vi arbeta med värdegrund ”En egen plats” där vi ska prata om att man kan behöva ha en egen plats för att få känna lugn och trygghet och att vi alla kan ha olika platser för det.

Vi ska även låta barnen göra en egen film om sig själva i IMovie, vi fortsätter jobba på JAG och vad jag är bra på precis som jag är.

Fortsatt kommer vi även vara ute varje dag en stund då vi sett att barnen mår bra av att få lite frisk luft och få springa av sig en stund.

Planeringen för sportlovet är i full gång och mer information kommer innan veckan är slut.

Vi vill även passa på att tala om att förra veckan hade vi Öppen scen på fritids och flera av barnen var med och uppträdde. Vi hade övat och nervositeten var hög men alla gjorde ett sånt otroligt bra jobb och vi är superstolta över våra stjärnor. Både de som uppträdde och de som var en fantastiskt stöttande publik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *