Vecka 4 đŸŒŒ

20/1-26/1- 2020

I mÄndags hade vi fritidsrÄd. Det som togs upp kommer eleverna till viss del att presentera i sin keynote pÄ utvecklingssamtalet. Vi pratade mycket om trivsel och vad man tycker om att göra pÄ fritids. Vi fortsÀtter med vÄra intervjuer av varandra och ska idag börja med presentationerna. Alla har fÄtt en kompis att intervjua som dem sedan ska presentera för dem andra. Vi har sÄ smÄtt börjat med alla hjÀrtans dag pyssel. Fler av eleverna fingervirkar och gör skruttar med Lisa. Vi ska börja spela schack pÄ eftermiddagarna ocksÄ. Det Àr bra för det matematiska tÀnkandet, koncentrationen och man fÄr vÀnta pÄ sin tur. Senare i vÄr kommer det att vara en schackturnering i skolan sÄ dÄ Àr det kul att vara lite förberedd innan.

HĂ€lsningar Rosie, Ia och Nawid. 🍀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *