Julmys pĂ„ mellanfritids🍀

I mÄndags startade vi med nya rutiner som kommer att hÄlla pÄ Ànda fram till jullovet. NÀr skolan slutat gÄr vi ut och springer av oss en stund. Sedan Àter vi mellanmÄl och gÄr dÀrefter till klassrummet och tittar pÄ en julkalender som heter Mysteriet pÄ Greveholm. Den finns pÄ SVT arkiv. NÀr vi tittat klart har vi en stor samling med alla elever pÄ fritids. DÀr drar vi varje dag tre elever som fÄr varsin guldmedalj. PÄ medaljen stÄr det en etta och pÄ baksidan stÄr tre goda egenskaper som eleven besitter. Vi lyfter fram deras starka sidor och stÀrker sjÀlvförtroendet. Man fÄr sitt första pris för att man Àr sig sjÀlv och ska vara stolt över det. Alla Àr unika och speciella och det finns bara en som du. Eleverna tycker att det Àr jÀtteroligt och vi ser hur dem vÀxer nÀr deras namn ropas upp. Alla kommer att ha fÄtt en medalj innan jullovet börjar, sÄ den som Ànnu inte har fÄtt nÄgon Àn har nÄgot att lÀngta till.

Vi fortsÀtter ocksÄ med julpysslet. Göra klart vÄra julgranar och börjat mÄla ljuslyktor. Skicka med era barn en rentvÀttad glasburk utan etikett, om ni inte redan gjort det.

HĂ€lsningar Karin och Ia.🍀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *