Tisdag 5/11🍀

Idag hade 1b vĂ€rdegrund och vi arbetade med begreppet sjĂ€lvkĂ€nsla. Eleverna fick börja med en avslappning till lugn och skön musik. Vi har haft avslappning mycket med eleverna pĂ„ fritids och vi mĂ€rker för varje gĂ„ng att dem blir bĂ€ttre och bĂ€ttre pĂ„ att bli avslappnade och vet precis hur man ska lĂ€gga sig pĂ„ mattan för att fĂ„ den rĂ€tta avslappningen. Om ni inte vet, frĂ„ga era barn ⭐ Vi samtalade om begreppet sjĂ€lvkĂ€nsla och eleverna fick, utifrĂ„n en bild med olika egenskaper, komma pĂ„ sina egna bra egenskaper, genom att ringa in dem pĂ„ tavlan. Se bild nedan.

Vi fortsĂ€tter denna vecka och mĂ„naden ut att arbeta med sjĂ€lvkĂ€nsla pĂ„ olika sĂ€tt. Eleverna tyckte det var intressant och tyckte det var bra att fĂ„ reflektera om sig sjĂ€lv och sina egenskaper. IkvĂ€ll hoppas vi att eleverna kommer att frĂ„ga er förĂ€ldrar om era tre bĂ€sta egenskaper. 😉

Tack för idag!
HĂ€lsningar Ia, Karin och Petter đŸ˜ƒđŸ€â­ïž

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *