Jag ser det snöar, jag ser det snöar ❄️❄️❄️

Idag har eleverna fått fortsätta med sina framtida hus och några elever blev klara med sina hus idag och har filmat och berättar om sina hus, se nedan.

Efter lunch gick vi allihopa på promenad, till en lekpark. På vägen till lekparken så hittade vi en död fågel, vi begravde den i skogen och bad en bön till fågeln. Vi plockade även skräp på vägen och la det i en säck och kastade det när vi kom tillbaka till skolan.

Efter mellis var det dags för avslappning, vi vilade till en avslappningsvideo och sedan gjorde vi massagetåg två och två. Det uppskattar eleverna och tycker det är skönt att avsluta dagen på det sättet.

Tack för idag vi ses imorgon hälsningar Ia och Karin ⭐️⭐️⭐️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *