Tisdag 29/10

Hej allihopa ⭐️

Idag startade lovet och vår härliga vecka tillsammans. Vi har promenerat i närområdet och lekt i en park på förmiddagen. Vi plockade även skräp utanför skolgården, och fortsatte med det under promenaden. Heja er alla elever på fritids idag, vi fick ihop massor med skräp i två påsar.

Efter lunch startade vi med projektet ”bygga vårt egna framtidshus”. Eleverna tyckte det var jättespännande och tack alla er som hade med er egna kartonger till fritids idag. Här får ni se några bilder på vad vi har skapat idag.

Fritidshemmets syfte och centrala innehåll

”Undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid. Detta ska ske genom att undervisningen tar sin utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter, men också att eleverna kontinuerligt utmanas ytterligare genom att de inspireras till nya upptäckter. I undervisningen ska eleverna erbjudas en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande”.

Hälsningar Ia och Karin 🍀🌞

2 svar på ”Tisdag 29/10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *