Höstlovet 28/10-1/11

På måndag är fritids stängt. Då är vi på utbildning. Resten av veckan är fritids öppet för dem som har anmält sig i tempus. Viktigt att anmäla sjukdom eller ledighet i tempus nästa vecka då det bara är fritids.

Vi kommer under veckan att vara mest på skolan men gå ut på promenad varje dag och leka på lite olika ställen i närområdet. Kläder efter väder då vi kommer att vara ute mycket. Vi kommer också att fortsätta lägga fokus på att friskvård i form av avslappning, massage och yoga.

Under veckan kommer vi att ha ett projekt där eleverna ska bygga sitt framtida hem eller drömhem. Det är utifrån skolans tema ”the future starts with me”. Ta med en skokartong eller en mindre kartong som eleven kan använda till sitt bygge. Det här kommer att hålla på hela veckan och avslutas med en utställning på fredag.

Ha ett härligt lov alla ni som ska vara lediga. Vi andra ses på tisdag.

Hälsningar Karin och Ia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *