Onsdag 23/10🍀

Idag har en del av eleverna fÄtt visa upp sin keynotepresentation för varandra och speglat upp den pÄ tavlan. Det var hÀrligt att se hur stolta dem Àr över sitt arbete och hur mycket dem har lÀrt sig. Dem fick berÀtta om sina bilder och alla som tittade fick sedan ge positiv feedback till den som gjorde presentationen. LÄt gÀrna eleverna visa sin presentation hemma för er förÀldrar.

NÄgra av eleverna fick sjÀlva skriva vad dem tyckte om att stÄ inför de andra och visa sin presentation.

Tamila: Det var roligt att jöra det.

Ariel: Jag tyckte att alla va bra.

Lionel: Jag har lÀrt mej en sak jag kan prata in för menisor för jag har anmÀlt mig till itrÄdet och dÀr skrev jag att jag kan prata inför menisor.

Mila: Jag har lÀrt mig om svampar.

Vi hade ocksÄ lek i byggis, lÀgenheten, ritade och pysslade. Dagen avslutades med avslappning och massage.

HÀr Àr filmen som vi tittar pÄ nÀr vi har avslappning pÄ eftermiddagarna.

Tack för idag😊 Karin, Lotta och Ia.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *