Veckoplanering vecka 42. 🍀😄

GĂ„ in under fliken veckoplanering sĂ„ hittar ni nĂ€sta veckas schema pĂ„ fritids. 🍀

Kort info om nulÀget:

Karin arbetar 75% nĂ€sta vecka ocksĂ„, sedan Ă€r hon tillbaka pĂ„ full tid. Det kĂ€nns otroligt skönt. Även om det funkar nu sĂ„ Ă€r det bĂ€ttre med ordinarie personal som kĂ€nner eleverna pĂ„ ett annat sĂ€tt. Souror kommer att vara hos oss pĂ„ eftermiddagarna tillsammans med Petter och jag Ia förstĂ„s. Lotta vet vi Ă€nnu inte nĂ€r hon kommer tillbaka, tyvĂ€rr.

Höstlovet: Vi kommer att vara pÄ skolan. Inga större utflykter planeras. Viktigt att ha bra klÀder sÄ vi kan vara ute. Vi kommer varje dag att ha ungefÀr samma rutiner och göra schema som vi gÄr igenom. Precis som det brukar vara i skolan. Det skapar ett lugn och en trygghet för eleverna att veta vad som ska hÀnda. Skicka gÀrna med frukt Àven pÄ loven.

HĂ€lsningar Karin och Ia.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *