Äntligen är bloggen igång igen😃🍀

Efter en tid är nu äntligen alla tekniska problem med bloggen lösta. Nu kan ni gå in på veckoplaneringen och titta vad som händer.

Nuläget på avdelningen: Vad gäller personal är tyvärr Lotta sjukskriven en längre tid. Hur länge vet vi inte i nuläget. Karin har kommit tillbaka och arbetar 75%, 8-14:30. Jag (Ia) jobbar på EM med Petter och sedan är det lite olika vikarier som hoppar in. Två timmar på eftermiddagen har vi en praktikant på avdelningen som heter Lisa. Hon arbetstränar och räknas inte in i bemanningen och har inget eget ansvar. Vi fortsätter att arbeta på enligt årshjulet där det handlar mycket om utevistelse, lekar och fysiska aktiviteter. Vi har nu varit i skogen på höstpromenad med alla elever. Alla har fått fota hösttecken i skogen. Det har varit väldigt roligt och uppskattat. Idag fick en del av eleverna börja arbeta och göra en presentation i keynote på alla höstbilder. Jag lär mig lika mycket som eleverna. 😉 Det var otroligt härligt och se hur dem tog sig an uppgiften och hjälpte varandra och upptäckte nya saker. Det här ska vi hålla på med hela veckan och troligtvis början på nästa vecka också, så att alla får göra det.

Efter skolan slut så hade vi idag en värdegrundsövning som heter fyra hörn. Barnen fick ett dilemma att fundera på och skulle sedan ta ställning till hur dem skulle agera. Det här brukar vi göra med lite äldre elever än ettor men det var otroligt roligt att se hur bra dem fixade övningen och kunde stå upp och förklara sina åsikter. Det här kommer vi att göra fler gånger och presentera olika dilemman att ta ställning till.

Hälsningar Ia, Karin och Petter.

2 svar på ”Äntligen är bloggen igång igen😃🍀

  1. Tack för allt fina arbete ni gör med våra barn på dagarna! Joel tyckte det var superkul att få leta hösttecken. Så härligt att Karin är tillbaka!

    • Tack för din feedback Caroline. Ja, eleverna har verkligen uppskattat höstvandringen i skogen. Jag också för den delen. 😊 Ia 🍀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *