Viktig information🍀

Hej!

Vi vill informera er förĂ€ldrar om att Karin och Lotta tyvĂ€rr Ă€r sjukskrivna för tillfĂ€llet. đŸ˜„ DĂ€rför har Åsa frĂ„n storfritids tillfĂ€lligt flyttat ner till oss. Hon Ă€r redan ett kĂ€nt ansikte för mĂ„nga elever dĂ„ hon stĂ€nger pĂ„ mĂ„ndagar. Vi har ocksĂ„ fĂ„tt en ny vikarie som heter Petter. Han kommer ocksĂ„ att vara pĂ„ avdelningen iallafall tre veckor framĂ„t. Aktiviteterna fortgĂ„r som vanligt. HĂ„ll koll pĂ„ veckoplaneringen sĂ„ ser ni vad vi sysslar med pĂ„ eftermiddagarna. Vi ber om ursĂ€kt för att bloggen inte blivit uppdaterad den hĂ€r veckan. Det ska bli bĂ€ttre nĂ€sta vecka nu nĂ€r vi vet hur bemanningen ser ut. Jag (Ia) kommer att gĂ„ pĂ„ semester nĂ€sta fredag och en vecka framĂ„t och dĂ„ kommer Malin att hoppa in som min ersĂ€ttare. Malin har varit vikarie hos oss en lĂ€ngre tid och kĂ€nner eleverna.

Trevlig helg önskar Ia, Åsa och Petter. 🍀😃

Åsa och Petter 😄

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *