Fredag

Som vi skrev häromdagen så sa barnen på fritidsrådet, att de vill samarbeta mer. Så idag delade vi in barnen i städgrupper och städade fint på fritids. 🤗Soffan dammsögs, böckerna i bokhyllan ställdes iordning, spelhyllan rensades, i pennbyrån kom var sak på sin plats, lägenheten städades, likaså läsrummet där några barn blev kvar. Några barn var ute i kapprummet och plockade upp alla kläder som låg på golvet samt fixade vid Barbiehörnan. Bord, bänkar och hyllor inne i fritidsrummet torkades av i rask takt. Barnen blev själva nöjda och glada när de var klara.

Nästa veckas planering är uppdaterad.

Kom ihåg fritidshemmens dag på tisdag. Flera av barnen har anmält sig till innebandy- och fotbollsturneringen. Stäm gärna av med ditt barn, så du inte hämtar mitt i, om det är möjligt alltså. 😉

Trevlig helg!

Åsa, Camilla & Joel 🍀☀️🍀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *