Allmän info

Vi, personal, har rensat lite i den kvarglömda tunnan. Mycket kunde hitta tillbaka till sin rätta ägare. Men det är en del kvar. Vi har plockat undan det, så känner du igen något får du hojta till. Tacksam om ni, föräldrar, kan titta i tunnan med jämna mellanrum så den slipper bli överfull. Vi påminner också om att det är dags att se över kläderna, kanske inte vinterkläderna behöver vara kvar längre. Prova även gummistövlar som stått här sedan förra terminen. 😉

Kvarglömda kläder på mellanfritids.

I måndags hade vi fritidsråd, se på bilden nedan vad de önskat lära sig eller göra mer av.

Nästa vecka , på tisdag, är det fritidshemmens dag. Vi börjar 14 och håller på till 16. Vi kommer bl.a. ha fotbolls- och innebandyturnering. Även fast barnen anmäler sig till en av turneringarna så kommer de ändå kunna prova på något annat, som t.ex. pricka boll, gå i en vattenhinkstafett, få naglarna eller ansikte målat eller dansa i vårt disco, som styrs av DJ:en Roy.

Till mellanmål blir det korv med bröd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *