Utflykten till Wenngarn

Igår var vi på utflykt till Wenngarn. Vår bästa städare Luis fixade så bra till oss. Vi åkte med framtidsbussen, som går gratis från Märsta station i veckorna. Bra tips till er. 😉

När vi kom fram stannade halva gänget på fotbollsplanen och spelade. De andra gick iväg och startade upp grillen. Det blev korv med bröd till lunch. Smarrigt. Efter lunchen träffade vi Conny, som levt med indianer, och lärde oss några nya indianlekar. Syftet med de lekarna är att lära barnen bli medvetna och närvarande. Spännande och nyttigt.

Vi hade också turen att få gå in i slottet. Luis visade oss runt. Så spännande att se.

Innan vi åkte hem promenerade vi runt slottet, ner till dammen, som var full av guldfiskar. Vi såg getter. Lekte vid egen fin lekpark, spelade mer fotboll, hjulade, stod på händerna eller bara låg på en filt och snicksnackade. Mysigt.

Tusen tack till Luis som fixade så fint till oss, samt till Henke & co i köket som snabbt ordnade fram korv att grilla. Ni alla är guld värda. 💖

Joel, Camilla & Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *