Vecka 14

Vi började veckan med fritidsråd. Då får barnen berätta vad de lärt sig och vad de vill lära sig och göra mer av. Barnen önskade bl.a. att åka slalom och övernatta igen, åka och bada, baka, besöka Skansen och hälsa på hemma hos fröknarna. De fick också komma med önskemål om bodeninköp. Den här perioden tycker barnen att de lärt sig att samarbeta bättre och de har lärt sig att rött godis innehåller något från löss. Detta har det lärt sig när de arbetat med tidningsprojektet. 🤗

På tisdagen fick barnen välja på massage eller avslappning. På massagen arbetande barnen i par. Vi hade sittande massage och de fick turas om att massera varandra. På avslappningen följde vi programmet ”den magiska lådan”. Både massagen och avslappningen är uppskattad av barnen. De gillar att få slappna av och komma ner i varv. Toppen tycker vi, de är verkligen superduktiga. 🌟

Vi hade ju som sagt turen att få åka slalom en sista gång denna termin, tillsammans med Johan & Martin på Naturfritids. Vi hade mellis och 21 barn med oss när vi åkte. En superhärlig eftermiddag blev det. De som inte följde med till Sigtuna stannade kvar och lekte på fritids tillsammans med Joel.

Igår startade vi igång påskpysslet. De som inte hann då får en ny chans nästa torsdag. Idag kommer vi att spela olika sällskapsspel efter mellanmålet.

Idag är också sista dagen att meddela hur sommaren blir samt klämdagarna 31/5 och 7/6.

Nästa veckas planering finner du under fliken veckoplanering. 🍀

Trevlig helg önskar vi som arbetat på mellanfritids denna vecka.

Camilla, Åsa, Joel & Halima ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *