Sportlovet på mellanfritids

Vilken fantastisk vecka vi har haft! Så många roliga aktiviteter, och vad de lärt sig. De har fått prova på att tälja, de har fått veta om framstupa sidoläge, fria luftvägar och vart man ringer om man måste larma. De har fått prova på att åka skidor, både på längden och utför. De fick åka lift. Att se lyckan i deras ansikten när de klarade liften och backen utan att ramla, var en fröjd.

Vi har besökt Skansen, vilket också innebär att vi åkt, buss, pendeltåg & spårvagn. Där skötte de sig exemplariskt. Flera vuxna som vi träffade på var imponerad över dem och samtalade med dem om det kommande besöket på Skansen och om hur det varit på vägen hem. Vi är så stolta över att få vara deras fröknar.

Vi har även varit i skogen vid flera tillfällen. Barnen älskar att gå dit och leka i kojan. Några leker i den gamla medan andra ger sig på att bygga nya.

Övernattningen var ju så lyckad. Alla barnen som sov kvar utan sina föräldrar.☺️ Kvällen började med bäddning i musiksalen, sen gick vi ner och fikade och tittade på mellorepriser. Men ganska så snabbt var barnen trötta och ville krypa i säng. Halva gänget sov 21:15, men några var lite oroliga i kroppen så Åsa & Camilla kröp i säng (för att gå upp när alla somnat var tanken) och en efter en kom till ro. Långt innan 22 hade alla somnat, inklusive fröknarna.🙈

Idag ska vi bara mysa.

Tack för en toppenvecka!

Trevlig helg!

Åsa, Camilla & Mikaela

4 reaktion på “Sportlovet på mellanfritids

  1. Vilken vecka våra barn har fått tillsammans med er, bästa känslan när barnen verkligen vill vara på fritids pga dom tycker att fritids är så roligt ..

    Tack för ett grymt jobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *