Fritidsråd

 

På dagens fritidsråd talade vi om vad barnen lärt sig och vad de tyckt har varit roligast.

Många gillade skogen med Naturfritids igår, där de fick lära sig att tända en brasa. Att baka scones var riktigt uppskattat, det vill de göra igen. När de bakade kom de på att de lärde sig matte och hur mycket en matsked är.

Nedan ser du vad barnen vill göra mer av.

Sådant de önskat på fritidsråden försöker vi bocka av på fredagar och/eller på lov. Barnen tycker att det är roligt att komma med förslag och förstår att det är på fritidsråden som de kan vara med och påverka vad vi ska göra.

På måndag är det studiedag och vi vill att du lägger tiderna i tempus för ditt barn senast på torsdag. Även sportlov och påsklov vill vi snart ha svar på. Så passa på att lägga in i tid. 👍 Långfredagen och annandag påsk är ej klickbara pga att de är röda dagar och fritids har stängt. 😉

Trevlig kväll hälsar vi på mellanfritids 🍀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *