Pyjamasparty

Idag hade vi pyjamasparty på mellanfritids. Efter mellis fick de som ville byta om till pyjamas och ta fram sitt gosedjur. På samlingen fick alla berätta om sitt favoritgosedjur eller favoritpyjamas. Sedan delade upp oss i två grupper. Den ena gruppen fick börja med massage och den andra gruppen fick dansa till Just dance. Efter en stund så bytte vi aktivitet.

Måste bara säga att era barn är helt fantastiska. Vi har varit ganska hårda och bestämda om hur vi vill ha det hos oss på fritids. Nu får vi äntligen skörda. På massagestunden så var det alldeles lugnt. De som gav massage gav bra massage, för de visste att ger jag bra massage, får jag bra tillbaka. De som tog emot kunde slappna av och njuta av stunden.

På Dust Dance så körde vi några låtar som barnen önskade och alla barnen dansade till låtarna och hade jätteroligt. Vi på mellanfritids vill tacka för den här veckan och önska er alla en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *