Fritidsråd

Idag har hela Höjdens fritids haft fritidsråd och utvärdering av perioden augusti till oktober. Under perioden har vi fokuserat på lekar och utevistelse, speciellt på fredagarna. I september hade vi utelekar och i oktober har vi haft spatema. På höstlovet var vi i ishallen och gick till Björnkälla på utflykt.

På mellanfritids har vi varit i skogen och i sporthallen. Vi har även talat om livsstilens betydelse för hälsan, något vi kommer att fortsätta med.

På utvärderingen får barnen berätta vad de lärt sig, vad de tyckt varit roligt, vad de önskar lära sig mera av och om det är några särskilda aktiviteter de vill att vi ska ha. De får också säga om det är något vi behöver köpa in.

På frågan av vad de lärt sig sa barnen bl.a. ny lek i sporthallen där de också lärde sig att sikta och kasta, avslappning, åka skridskor utan att hålla någon i handen, klättra i träd, väva, skillnaden mellan barr och lövträd.

Det som var roligast var bl.a. att massera fröknarna, åka skridskor, var i sporthallen, leka i skogen, halloweendiscot, glitterdiscot, läsa i läsrummet, pyssla.

På bilden kan du läsa om vad de vill ha mer av.

Imorgon har vi Apt, som vanligt är vi tacksam om du har möjlighet att hämta tidigare. ☺️

Torsdagen den 22 november bjuder hela Höjden in till show. Mer info kommer.

Trevlig kväll!

Åsa, Camilla & Joel

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *