Höstlovscollage

 Igår förberedde vi Halloweenfirandet med bakning och pyssel. Vi hann även med att leka, rita och spela spel. Idag fortsatte vi i samma anda, leka, spela och rita. Några förberedde i festlokalen (matsalen).

Efter lunch åkte vi till Pinbackshallen och upptäckte att A-hallen strax skulle stänga men att B-hallen skulle öppna en stund senare. Under tiden hade vi musikquiz i kafeterian, men det gick bra det också. 🤗 Alla hade inte egna skridskor, men vaktmästaren var snäll och låste upp skåpen, så vi kunde låna. Det blev en lyckad tur på isen, där Joel hjälpte alla som behövde lite extra instruktioner. ⛸

Tillbaka på fritids blev det mellis och chill innan Halloweendisco drog igång.

Imorgon går vi till Björnkälla kl 9. Tänk på kläder efter väder och bra på fötterna, t.ex. stövlar eller kängor.

Happy Halloween! 🕸🕷👻🎃

En reaktion på “Höstlovscollage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *